Mitsubishi Remote Control app

Mobiele applicatie maakt het leven van een Outlander PHEV-rijder nog prettiger

3 redenen waarom de Mitsubishi Remote Control-app super handig is

19 januari 2017 DriveInnovation

Optimaal profiteren van gunstige laadtarieven, altijd een aangenaam interieur en nooit meer krabben. Ideaal toch? De Mitsubishi Remote Control-app biedt allerlei voordelen en is een must-have voor iedere Outlander PHEV-rijder.

Met de Mitsubishi Remote Control-app kun je verschillende functies van de Mitsubishi Outlander PHEV op afstand bedienen. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op iOs (iPhone/iPad) en Android. Voor de nieuwste versie van de Mitsubishi Outlander PHEV (MY2017) is de app onlangs vernieuwd en uitgebreid.

Als het mobiele apparaat en de auto draadloos met elkaar verbonden zijn, kun je optimaal gebruikmaken van de volgende functies:

Als de Outlander PHEV is aangesloten aan een laadpaal, kun je met de app instellen wanneer en hoe lang je de batterij wilt opladen. Daarmee kun je, bijvoorbeeld thuis, op ieder gewenst moment de auto aan de lader hangen en toch maximaal profiteren van gunstige stroomtarieven in daluren. Nieuw voor de 2017-app is dat je vijf timers per dag kunt instellen.

Op een snikhete zomerdag kan de temperatuur in het interieur van de auto al gauw oplopen tot boven de 50 graden Celsius. Maar instappen in een bloedhete auto is met de Remote Control-app definitief verleden tijd, want met een simpele druk op de knop kun je vlak voor vertrek alvast de airconditioning aanzetten.

Is het winter en ijskoud buiten? Zijn de autoruiten bevroren en wil je zo snel mogelijk het interieur van de auto opwarmen? Met de app kun je vlak voor vertrek alvast de kachel activeren, evenals van de voorruitverwarming. De voorruit hoef je dus nooit meer te krabben! Kijk de video hieronder hoe snel dat gaat.

In de 2017-app kun je dus vijf timers per dag instellen. Als je ’s middags of ’s avonds weer in een voorverwarmde auto op pad wilt, is dat gewoon mogelijk!

Ook interessant
Video lithium Chili
Automerken omarmen lithium-ion accu, maar waarom?
Graviky Labs - AIR-INK
Inkt maken van uitlaatgassen? Dit bedrijf doet het!
E-Parade 2017 - Foto: Facebook.com/DriessenAutogroep
Langste optocht elektrische auto’s ooit!
Mitsubishi-GT-PHEV_Concept
Infographic: zo snel daalt de accuprijs
Mitsubishi ledverlichting
Hoe duurzaam is ledverlichting?
Mitsubishi i-MiEV 2017
Wereldrecordpoging langste stoet EV’s: ben jij al opgeladen?