Over ons

De wereld verandert. Overal om ons heen is innovatie, zelfs op plekken waar je het niet verwacht. Bijvoorbeeld in je supermarkt, op de weg of op Facebook. ClearTechnology houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, op een leuke en interessante manier.

ClearTechnology is een initiatief van Mitsubishi Motor Sales Nederland. De Japanse autofabrikant investeert al jaren in duurzame mobiliteit. Tastbaar gemaakt met de innovatieve i-MiEV en Outlander PHEV. Volgens de ‘20 / 20 visie’ wil Mitsubishi Motors in 2020 vooroplopen op het gebied van EV-technologie.

20 / 20 visie

20 / 20 visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005.

Nu al wordt deze visie tastbaar gemaakt met de Mitsubishi i-MiEV en de Mitsubishi Outlander PHEV die in Nederland en de rest van de wereld behoort tot de bestverkochte plug-in hybrides.

Ook interessant
Shade balls LA reservoir
Waar zijn die miljoenen ‘shade balls’ gebleven?
Mitsubishi Outlander PHEV EV Priority button
Zo werkt de EV Priority-functie van de Mitsubishi Outlander PHEV
Snellaadstation Mitsubishi
Laden in het buitenland: handig om te weten
E10 benzine: wat is het en kun je het zomaar tanken?
2017 Mitsubishi Outlander PHEV Fleet politie Oekraine
Mitsubishi Motors levert grootste vloot plug-in hybrides ooit
De toekomst van elektrisch rijden: mijn auto is een batterij