Over ons

De wereld verandert. Overal om ons heen is innovatie, zelfs op plekken waar je het niet verwacht. Bijvoorbeeld in je supermarkt, op de weg of op Facebook. ClearTechnology houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, op een leuke en interessante manier. Bovendien geven we je tips over hoe je zelf duurzamer kunt leven en daarmee geld kunt besparen.

ClearTechnology is een initiatief van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Een autofabrikant die al jaren investeert in duurzame mobiliteit. Tastbaar gemaakt met de i-MiEV en de Outlander PHEV, die in Nederland een van de best verkochte plug-in hybride-auto’s is. Volgens zijn ‘20 / 20 visie’ wil Mitsubishi Motors in 2020 vooroplopen op het gebied van EV-technologie.

20 / 20 visie

20 / 20 visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005.

Nu al wordt deze visie tastbaar gemaakt met de i-MiEV en natuurlijk ook de Outlander PHEV: één van de meest gekochte plug-in hybride-auto’s van Nederland.

Ook interessant
7 redenen waarom rijden op zonne- en windenergie een goede keuze is
Mitsubishi-GT-PHEV_Concept
Infographic: zo snel daalt de accuprijs
Mitsubishi ledverlichting
Hoe duurzaam is ledverlichting?
Mitsubishi i-MiEV 2017
Wereldrecordpoging langste stoet EV’s: ben jij al opgeladen?
Snelweg A50 bij Uden wordt ‘Solar Highway’
Mitsubishi Outlander PHEV 2017 - The New Motion
VIDEO: Outlander PHEV opladen, hoe werkt dat?