Over ons

De wereld verandert. Overal om ons heen is innovatie, zelfs op plekken waar je het niet verwacht. Bijvoorbeeld in je supermarkt, op de weg of op Facebook. ClearTechnology houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, op een leuke en interessante manier.

ClearTechnology is een initiatief van Mitsubishi Motor Sales Nederland. De Japanse autofabrikant investeert al jaren in duurzame mobiliteit. Tastbaar gemaakt met de innovatieve i-MiEV en Outlander PHEV. Volgens de ‘20 / 20 visie’ wil Mitsubishi Motors in 2020 vooroplopen op het gebied van EV-technologie.

20 / 20 visie

20 / 20 visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005.

Nu al wordt deze visie tastbaar gemaakt met de Mitsubishi i-MiEV en de Mitsubishi Outlander PHEV die in Nederland en de rest van de wereld behoort tot de bestverkochte plug-in hybrides.

Ook interessant
Outlander PHEV opladen
Nederland tweede EV-land ter wereld
Mitsubishi Motors 100 Year
100 jaar Mitsubishi Motors: 100 jaar innovatie
INVECS III CVT
6 voordelen van Mitsubishi’s slimme CVT-automaat
Future mobility
Noord-Brabant wordt testomgeving ‘Smart Mobility’
Mitsubishi Outlander PHEV city charging
Explosieve groei elektrische auto’s in Randstad op komst
Solar road N401 Kockengen
Straks realiteit: autorijden over zonnepanelen op ‘energieweg’ N401